Bőrgyógyászat


Bőrünk, testünk elsődleges védvonalaként szervezetünk általános egészségi állapotát tükrözi. A bőr bizonyos elváltozásai többnyire a szervezet más betegségeivel is szorosan összefüggésbe hozhatóak, így egyes bőrtünetek akár komolyabb kórképek indikátoraként is jelentkezhetnek. Bőrünk állapotának megóvása tehát nem csak esztétikai szempontból, hanem a rendszeres szűrővizsgálatokon keresztül, prevenciós jelleggel is elengedhetetlen.

Bőrgyógyászati szakterületünkön széles spektrummal foglalkozunk a bőr, a haj és a körmök különböző megbetegedéseivel, valamint mindezek hátterének átfogó diagnosztizálásával és szakszerű kezelésével. Az egyes hormonális hátterű elváltozások tekintetében (pattanásos, aknés bőr, kóros hajhullás, kopaszodás, rendellenes szőrnövekedés), vizsgálatainkat szoros együttműködésben végezzük klinikánk endokrinológus szakorvosaival a szükséges terápiák és gondozási folyamat célirányos meghatározása érdekében. Az akut és krónikus panaszok kezelésén túl, intézményünkben minden esetben nagy hangsúlyt helyezünk pácienseink egészségének hosszú távú megőrzésére is, prevenciós bőrgyógyászati szűrővizsgálataink keretein belül. Az éves rendszeres anyajegyszűrésnek köszönhetően az esetleges rosszindulatú elváltozások már jó eséllyel korai stádiumban felismerhetőek és kezelhetőek.

Bőrgyógyászaink hiteles szakértelemmel, a legmagasabb szakorvosi fókusz és kezelési lehetőségek mellett támogatják pácienseinket egészségük hosszú távú megőrzésében.


Aroma

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Categories

Follow us