Dr. Trévidic Thibault

dr. Trévidic Thibault

Dr. Trévidic Thibault a Medicare V23 Magánklinika francia plasztikai sebésze, aki nemzetközi tapasztalatával és szakértelmével meghatározó helyet foglal el mind hazai, mind az európai plasztikai sebészek sorában. Orvosi tanulmányaival párhuzamosan több éves szakmai tapasztalatát többek között Párizsban, számos magánklinikán, a Clinique Rémusat, Clinique des Champs-Elysées és Clinique Paris-Etoile szerezte.

Dr. Trévidic szakterületén belül elsősorban az arc- és nyak plasztikai beavatkozásokra, valamint mellplasztika és helyreállító műtétek elvégzésére specializálódott. Műtétei mellett az Expert2Expert egyik vezető orvosaként számos szakmai előadást és továbbképzést tart az arcon történő leginnovatívabb injekciós technikákról. 

Nagy szakértelemmel végzi a modern, egyre keresettebb intim esztétikai beavatkozásokat, különös tekintettel az intim területek hialuronsavas kezelésére, visszaállítva és erősítve ezzel páciensei intim önbizalmát.

Széleskörű nemzetközi tapasztalatai és elhivatottsága révén mindig naprakész tudással, rendkívüli türelemmel és lelkiismeretes hozzáállással segíti pácienseit a plasztikai sebészettel kapcsolatos esztétikai vagy egyéb döntések meghozatalában, a további lépések elindításában. Páciensei így a beavatkozások minden fázisában biztonságban érezhetik magukat, az eredmény pedig egyszerre látványos és természetes. 

Dr. Trévidic három nyelven, magyarul, franciául és angolul beszél folyékonyan, így könnyedén kommunikál pácienseivel.


Aroma

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Categories

Follow us