Dr. Pór Ferenc


A Medicare V23 Magánklinika 22 éves sebészeti, és közel 20 éves égés- és plasztikai sebészeti tapasztalattal rendelkező szakorvosa. Kiemelt szakmai területei közé tartozik az emlőplasztika, hasplasztika, a szétnyílt hasizom és fogyás utáni rekonstrukciós műtétek, a mommy makeover, arcplasztika, valamint a zsírleszívás és az alakformálás.

Műtétei során minden esetben a természetességre törekszik. A kevesebb néha több alapelvet szem előtt tartva, a maximális együttműködés és bizalom megteremtésével a páciensek valós és indokolt igényeit igyekszik feltárni és megvalósítani. A páciensek anatómiai adottságai, egyénisége és személyes igényei rendkívül változatos skálán mozognak, így a konzultációk során minden esetben a személyre szabott megoldások kerülnek fókuszba.

Plasztikai sebészeti beavatkozásait – a magas színvonalúan felszerelt műtőt biztosító V23 Magánklinikán – a legmodernebb módszertanokkal és eszközökkel végzi, jól összeszokott, szakmailag felkészült támogató team közreműködésével. A műtétek célja közös: a lehető legjobb eredmény elérése és a páciens elégedettsége. Sikeres beavatkozások után a páciensek visszanyerhetik és megerősíthetik önbizalmukat, az élet legkülönbözőbb területein válhatnak magabiztosabbá, elégedettebbé.


Aroma

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Categories

Follow us