Dr. Kelemen Ottó Sándor PhD MBA


Dr. Kelemen Ottó közel 40 éves sebészeti – ezen belül 30 éves plasztikai sebészeti – tapasztalat, több évtizedes klinikai és tudományos munkája mentén meghatározó és elismert tagja a legjelentősebb hazai és nemzetközi tudományos társaságoknak. Jelentős klinikai tapasztalata van a kóros és a szabálytalan hegek, kiemelten a keloidok, valamint a hipertrófiás hegek kezelésében.

Páciensgondozási alapelve és plasztikai sebészeti ars poeticája az ép testben ép lélek (és ép szellem) alapelvek mentén, évtizedek óta kezeli pácienseit holisztikus szemlélettel, értő figyelemmel, ahol alapvetés a páciens mindenkori biztonsága. Kiemelt szakmai fókuszterületei a női– és a férfi mellplasztikák, az alakformálások, a has-, a kar-, és a combplasztika. Esztétikai-plasztikai sebészeti területen az arcfiatalítások terén – az elmúlt évtizedben bekövetkező szignifikáns szemléletváltás jegyében – előnyben részesíti a non-invazív, gyors gyógyulással járó, hegek nélkül végzett szépészeti eljárásokat.

Kiemelt fókuszt helyez a páciensek sajátos karakterének megőrzésére, az egyéni szépség hangsúlyozására. Mindezen tézisek mentén egyénre alakított módszertannal alkalmazza és kombinálja a különböző innovatív anti-aging eljárásokat.

A műtétek gondos tervezése, kivitelezése, a magas színvonalúan felszerelt műtőt biztosító V23 Magánklinika plasztikai sebészeti részlegén történik.


Aroma

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Categories

Follow us