Ágoston Melinda


A Dermatrend Klinika vezető kozmetikusa és sminkmestere. Több, mint 30 éves professzionális kozmetikai és mestersminkes pályafutása alatt, mind a magán, mind pedig az oktatói szegmensben kivívta a szakma elismerését. Mesterkozmetikai tudása számos hazai és nemzetközi szakmai versenyen és továbbképzésen nyert elismerést. Sminkes munkái rendszeresen jelennek meg szakmai bemutatókon, divatlapok címlapjain, óriásplakátokon, valamint számos divatmárka katalógusai, divatbemutatói, videoklipjei épülnek az általa készített professzionális sminkek, sminktervek és smink-koncepciók világára.

Klinikai munkája során a Dermatrend Központ bőrgyógyászati és orvos-esztétikai, valamint a Medicare V23 Magánklinika plasztikai sebészeti részlegét támogatja a különböző hatóanyag összetételű anti-aging és bőrminőség javító, magas minőségű kozmetikai kezelésekkel. Kabin kezelésein a bőrmegújító, bőrfiatalító kezelések széles palettája érhető el – a különböző bőrfelület megújító kezelések, a hámlasztások, a regeneráló és feltöltő protokollok révén – melyeket önállóan, vagy az orvos-esztétikai kezelések kiegészítéseként alkalmaz nagy hatékonysággal. Utóbbi esetben a kezelések kiegészítéseként orvos szakértőinkkel közösen határozzák meg a bőrtípusnak, bőrállapotnak megfelelő optimális kozmetikai eljárásokat, a bőr egészségének, szépségének, fiatalságának hosszú távú megtartása érdekében. Kezelésein kizárólag a legkiválóbb klinikai minőségű, professzionális hatóanyag tartalmú készítményekkel (SkinCeuticals, Dermastir, Fillmed, Theresa) biztosítja a legmagasabb szintű megoldásokat a bőrápolás valamennyi területén.

A kozmetikai kezeléseit előszeretettel ötvözi a különböző gépi kezelésekkel (mikrotűs rádiófrekvenciás VIVACE, Venus Legacy testkezelő) amelynek köszönhetően azonnali, látványos és tartós eredményekkel biztosítja pácienseink számára a legjobb eredményeket.


Aroma

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Categories

Follow us