Szemhéjplasztika – Hogyan változik át az egész arc egy apró vágás hatására?

szemhéjplasztika plasztikai sebészet

A szemhéjplasztika az egyik legpopulárisabb beavatkozás a plasztikai sebészet berkein belül. Ezért mi vettük a bátorságot és utánajártunk, hogy miben rejlik a népszerűsége és hogyan járul hozzá az igéző tekintethez.

Az öregedés senkit nem kímél, az idő vasfoga nyomot hagy testünkön. Az évek alatt kialakuló ráncos, lógó felső szemhéjak és szem alatti táskák megviselt, fáradt külsőt sugároznak a külvilág felé. Természetesen számos arc fiatalító eljárás létezik, amellyel újra visszanyerhetővé válik a fiatalos tekintet, ezek közül a legnagyobb népszerűségnek azonban a szemhéjplasztika örvend.

Sokan a plasztika szó hallatán elsőre altatásra, hosszú lábadozási időre, fájdalmas műtétre, kötésekre gondolhatnak, azonban a szemhéjplasztika esetében egyik állítás sem helytálló. A beavatkozás helyi érzéstelenítésben zajlik és a műtét időtartalma alig egy óra.

szemhéjplasztika plasztikai sebészet

Az arcfiatalító eljárást követően egy sebtapasz elégséges az operált területet eltakarásához és hosszú lábadozási idővel sem kell számolni. A szakavatott kezeknek és modern műtéti módszereknek köszönhetően a hegek rejtve maradnak, szinte alig észrevehetőek. Ezek a tényezők mind, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az egyik legnépszerűbb beavatkozássá vált.

A szemhéjplasztika csodákat tehet az ember önbizalmával, hiszen a fiatalosabb tekintet visszaadja a frissesség érzését. Sokan úgy érzik, hogy a beavatkozás után újra ragyog a szemük, ami pozitívan befolyásolja a kisugárzásukat. A megújult tekintet magabiztosabbá és energikusabbá teszi őket a mindennapokban. Az elért változás sokak számára nemcsak fizikai, hanem érzelmi felfrissülést is hoz.

Egy igéző tekintet, egy újra kipihent és fiatalos arc. – Ez a szemhéjplasztika!


Aroma

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Categories

Follow us