A hialuronsavas ajaktöltés varázslatos formái

Ajaktöltés Dermatrend

A hialuronsavas ajakfeltöltés és fiatalítás az egyik legnépszerűbb esztétikai beavatkozásunk, gyakorlatilag minden korosztály számára. Az ajaktöltés célja lehet a szebb kontúrok elérése, az ajkak teltebbé, feszesebbé tétele vagy a kor előrehaladtával volumenéből vesztett ajkak fiatalítása, frissítése.

A hialuronsavas kezeléssel azonnali és látványos, természetes hatású eredmény érhető el az ajkak esztétikus arányainak megalkotásában és egy nőies, vonzó összkép kialakításában.

Az ajakfeltöltés mértéke és a választott technika több tényezőtől függ. Többek között a száj eredeti formájától, az arcformától, mindezek összhatásától, a páciens egyéni elképzeléseitől, valamint az orvos-esztétikai szakértő által javasolt legesztétikusabb megoldástól.

AJAKHARMONIZÁCIÓ

Ajakharmonizációs kezeléseink során a legfőbb cél az arccal leginkább harmonizáló ajkak kialakítása, valamint személyre szabottan a megfelelően választott volumen növeléssel az aszimmetria korrigálása. A kontúrok lágy finomhangolásával az ajkak természetes módon válnak hangsúlyosabbá miközben az eredeti vonásokat is megőrizzük.

ajaktöltés
Hialuronsavas ajakharmonizációs kezelés a szimmetrikus ajkakért

AJAKNAGYOBBÍTÁS

Az ajkak hialuronsavas dúsítása lehetővé teszi, hogy esztétikusan növeljük az ajkak méretét. A kezelés során kiindulhatunk a meglévő adottságokból, és akár több kezeléssel is fokozatosan elérhetjük a kívánt, nőiesen dús ajkakat. Ez egy biztonságos és hatékony módszer a természetes megjelenésű, vonzó ajkak elérésére.

AJAKFIATALÍTÁS, HIDRATÁLÁS

Az idő múlásával a volumenvesztés hatására az ajkak elvékonyodhatnak, az ajkak felszíne ráncosodik és megjelennek a száj körüli apró barázdák. Mindezek következtében a teljes arc optikailag is idősebbnek, szomorúnak tűnhet. A hialuronsavas ajakfiatalító kezeléssel azonnali és látványos, természetes hatású
eredmény érhető el az elvékonyodott ajkak esztétikus arányainak helyreállításában és egy fiatalos összkép kialakításában.


Aroma

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Categories

Follow us