Hialuronsav titkai, esztétikai felhasználása a bőröregedésben.


A kor előrehaladtával a bőr feszessége csökken, megereszkedik. Az arc formája megváltozik, veszít volumenéből és idővel megjelennek az első barázdák, ráncok is. Az idő múlásával lehetetlen felvenni a versenyt, azonban léteznek olyan hatóanyagok, amelyek bőrre gyakorolt pozitív hatásainak köszönhetően hosszabb ideig élvezhető az arcbőr fiatalos, üde megjelenése. Az egyik ilyen hatóanyag az esztétikai beavatkozások területén nagy népszerűségnek örvendő hialuronsav.

A hialuronsav természetes formában is megtalálható a bőrben, a szövetekben és testnedvekben. Fontos szerepet játszik a bőr hidratálásában és rugalmasságának fenntartásában, emellett kiemelkedő vízmegkötő képeséggel rendelkezik. A hialuronsavval folytatott különböző kezelések éppen ezért egyedülálló hatékonysággal alkalmazott eljárások a ráncok elleni küzdelemben, valamint a volumenpótlásban.

A bőr mélyebb rétegeibe juttatott hialuronsav segít visszaállítani a bőr fiatalos megjelenését, azért arc számos területén alkalmazható. A hialuronsavas bőrfiatalítás fő célja a bőr hidratálása, térfogatának növelése, a redők, finom vonalak, szem alatti karikák elsimítása, az ajkak fiatalítása, a harmonizáció. A bőr rugalmasságának csökkenéséből adódó statikus ráncok ellen az egyik legideálisabb hatóanyagnak bizonyult.

A különböző arcfiatalító kezelések során mindig szem előtt kell tartani, hogy sohasem egy-egy külön területet kezelünk, hanem az arc egészét szemlélve szükséges a kellő eljárásokat alkalmazni a természetes és harmonikus vonások megőrzése érdekében.


Aroma

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Categories

Follow us