Forró időszakban is friss és hidratált bőr: nyári bőrápolási tippek

Skinbooster

A nagy melegben bőrünk más típusú törődést igényel, mint az év többi részében. Ebben a forró időszakban bőrünk kevésbé viseli el a sűrűbb textúrájú krémeket, a külsőleg felvitt bőrápoló hidratáló készítmények, szérumok hatóanyagai pedig a bőr mélyebb rétegeibe már nem feltétlenül tudnak hatékonyan bejutni. Kiegészítő kezelésként ilyenkor bőrünk belső táplálására is gondolnunk kell.

A nyári hónapokban is biztonsággal alkalmazható bőrminőség javító kezeléseink egyik nagy előnye, hogy a szükséges hatóanyagokat célzottan a bőr megfelelő területeire juttatjuk, fokozva ezzel a bőr mélyebb rétegeinek hidratáltságát.

Tekintettel, hogy a beinjektált hialuronsav akár súlya többszörösének megfelelő vizet is képes megkötni, ez a típusú orvosi mélyhidratálás lényegében belülről táplálja a bőrt, valamint serkenti az új kollagén- és elasztinsejtek termelését.  A kötőszövetek víztartalmának egyensúlya helyreáll, arcunk feszes, ragyogó és élettel teli marad egész nyáron.

Skinbooster kezelés Dermatrend

A Skinbooster kezeléseink egyik nagy előnye, hogy az eljárással célzottan a bőr középső rétegébe injektáljuk a keresztkötött hialuronsavat – amely súlya többszörösének megfelelő vizet is képes megkötni – így az lényegében belülről hidratálja a bőrünket, a kötőszövetek víztartalmának egyensúlya pedig helyreáll.

A nyári időszakban a bőr táplálására alkalmazott Skinbooster készítmények összetevői javítják a bőr textúráját a benne található antioxidánsok pedig elősegítik a bőr regenerációját, amelyre az igénybevett napoztatott bőrnek nagy szüksége van.


Aroma

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Categories

Follow us