Arcplasztika – láthatatlan hegek, látványos átalakulás!

Deep facelift arcplasztika

Az idő múlása nyomot hagy arcunkon, a szöveteink veszítenek feszességükből, bőr petyhüdté válik és lógni kezd. Ezek hatására az arc fáradságot és szomorúságot fog tükrözni.

Az arc újrafiatalítására először az injekciós kezeléseket javasolják a szakemberek, azonban egy idő után már ezek sem nyújtják a kívánt eredményt. Ilyenkor kerül előtérbe az arcplasztika, amely kortól, bőrtípustól és problémától függően különböző műtéti eljárásokkal kombinálva alkalmazkodik a páciensek egyedi igényeihez.

Az arcplasztikán belül megkülönböztetünk klasszikus és mini arcplasztikát. A klasszikus arcplasztika az egész arcot érintő beavatkozás, melynek célja a megnyúlt bőr eltávolítása, így visszaadva a feszes arc szépségét. A páciens egyedi igényeit figyelembe véve a klasszikus arcplasztika kombinálható nyakplasztikával, áll alatti zsírszövet eltávolításával, valamint szemhéjplasztikával.

arcplasztika szemhéjplasztika
A szemhéjplasztika tökéletes kiegészítője az arcplasztikának



A mini és klasszikus arcplasztika közötti egyik különbség, hogy míg a klasszikus arcplasztika az egész arcot érinti, addig mini arcplasztika esetében csak az áll vonalában és a nyak felső részében történik a beavatkozás, ezen a területen lévő szövetek feszesítése valósul meg. Másik nagy különbség az életkorban keresendő. Míg a klasszikus arcplasztika 50 év felett javasolt, addig a mini arcplasztika indokolt esetben már 40 éves kortól elvégezhető.

Az arcplasztika egy igen sokszínű eljárás, amely mindig az egyedi igényekhez igazodik és plasztikai sebész sok éves szakmai tapasztalatával kiegészítve egy új szintre emeli az arc újrafiatalítását.

Láthatatlan hegek, látványos átalakulás! – Ez az arcplasztika


Aroma

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Categories

Follow us