A páciensek panaszmentessé szeretnének válni, nem pajzsmirigy-mentessé! – 8. rész

pajzsmirigy ciszta

„A páciensek panaszmentessé szeretnének válni, nem pajzsmirigy-mentessé!” 8. részében egyik kedves páciensünk meséli el a pajzsmirigy cisztája történetét, amelyet évekig nem fedeztek fel.

„Évek óta éreztem, hogy valami nincs rendben a pajzsmirigyem környékén, de sosem tudtam biztosan, mi lehet az oka. Az orvosi vizsgálatok és a rutin szűrések során azonban sosem volt olyan részletes vizsgálat, ami igazán feltárta volna, hogy mi okozza ezeket a problémákat.

Végül, miután több ismerősöm is ajánlotta, elmentem Dr. Lehoczki Viktorhoz a ThyroCare Központba. Már az első találkozón világosan és részletesen elmagyarázta, hogyan fogjuk feltérképezni a problémát. A pajzsmirigy ultrahang vizsgálat során rendkívül alapos volt, és pontosan tájékoztatott arról, hogy pajzsmirigy cisztám van, amelyet korábban nem fedeztek fel.

Pajzsmirigy ultrahang

Dr. Lehoczki Viktor szakmai hozzáállása és empátiája lenyűgözött. Nemcsak a pajzsmirigy ultrahang eredményét magyarázta el részletesen, hanem azt is, hogyan lehet kezelni a cisztát, és milyen lépéseket tehetünk a további problémák megelőzésére. Az ő szakértelme és a vizsgálat során kapott pontos információk nagy megnyugvást jelentettek számomra, és végre olyan kezelési tervet kaptam, amely segített abban, hogy tisztában legyek az egészségem állapotával.

Most már tudom, hogy megfelelő kezeléssel és követéssel a ciszta nem fog problémát jelenteni, és sokkal jobban érzem magam, mivel végre választ kaptam a kérdéseimre.

Ez az én történetem folytatása a ThyroCare Központban!”


Aroma

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Categories

Follow us