IPL tartós szőrtelenítés, ha gyönyörű, szőrtelen bőrre vágysz!

IPL

Szinte mindenki álmodik arról, hogy selymes, szőrtelen bőrrel élje mindennapjait, de az állandó szőrtelenítés fáradságos és sokszor kellemetlen. Az IPL (Intense Pulsed Light) kezelés megoldást nyújthat erre a problémára és hosszú távon megszabadíthat a nemkívánatos szőrszálaktól.

Az IPL kezelés klinikailag igazolt hatékonyságú villanófényes eljárás a test bármely érintett területén, gyorsan és fájdalommentesen semmisíti meg a szőrszálakat, miközben a bőröd sima és selymes marad.

Miben rejlik az IPL hatékonysága?

Az IPL kezelések során polarizált fény energiáját használjuk fel. A villanófényes szőrtelenítés lényege az, hogy a különböző hullámhosszúságú fényenergia a bőr különböző rétegeibe hatol és a pigmentált sejtekben nyelődik el. Ez a folyamat pedig hosszú távon szabadít meg a nemkívánatos szőrszálaktól. Az IPL titka az aktív növekedési fázisban lévő szőrtüszőkre gyakorolt hatásában rejlik. A fényenergia hőenergiává alakulva károsítja ezeket a szőrtüszőket, miközben a környező szöveteket érintetlenül hagyja. Ennek eredményeként a szőrszálak egyre tovább maradnak nyugalmi fázisban, így a visszanövésüket hosszú távon késlelteti.

Milyen problémás területeken alkalmazható a kezelés?

  • az arc különböző területein (arc, áll, homlok, szemöldök között, bajusz, pajesz)
  • a nyak területein
  • karok, kézfej
  • hónalj
  • bikinivonal, intim területek
  • láb (lábszár, comb, lábfej)
  • törzs (mellkas, has, hát, vállak)

Összességében az IPL kezelés egy hatékony és biztonságos módja annak, hogy megszabaduljunk a nemkívánatos szőrszálaktól, és élvezhessük a tartósan sima bőrt. Ne habozz, kezdd el a kezeléseket még ma, és búcsúzz el a szőrtelenítés örökös problémájától!


Aroma

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Categories

Follow us