Ajándék selyempárna SkinCeuticals bőrápolási rutinjához


A SkinCeuticals a világ első számú orvos-esztétikai arcápolás márkája, hatékonyságát klinikai vizsgálatok és orvosi tanulmányok támasztják alá. Klinikánkon elérhető orvosi fokozatú bőrápolóikat több ezer bőrgyógyász, plasztikai sebész és kozmetikus használja világszerte professzionális kezelésekhez, mindennapos otthoni bőrápolóként, illetve esztétikai eljárások kiegészítéseként. A márka elsősorban stabil tiszta C-vitamin szérumjairól ismert, amelyek kiemelkedő antioxidáns hatásuk mellett a kollagén képződést is serkentik. Rendkívül magas hatóanyag tartalmuknak köszönhetően ezek a professzionális készítmények és kozmetikai kezelések csak orvosi háttérrel rendelkező esztétikai központokban érhetők el.

A Dermatrend és a SkinCeuticals az ünnepek közeledtével különleges ajándékkal kedveskedik Önnek otthoni arcápolási rutinjához!
80.000 Ft feletti vásárlás esetén egy exkluzív selyem párnahuzattal ajándékozzuk meg a még pihentetőbb, szépítő éjszakai alvásért.

A tiszta selyem és a szép bőr –
Az alvás vitathatatlanul szépít, nem mindegy azonban, hogy mire hajtjuk le fejünket. A szép bőr titka a selyemhuzatban van. A természetes selyemből készült párnahuzat jótékony hatással van az arcbőrre: kisimítja az apróbb ráncokat és tekintettel, hogy a selyem sima felületéhez a bőr nem tud hozzátapadni, csökkenti az éjszakai „gyűrődési ráncok” kialakulását is. A selyempárna másik előnye, hogy alvás közben segít megőrizni a bőr hidratáltságát, hiszen szemben a pamuttal egyáltalán nem szívja magába a nedvességet, így az éjszakára felvitt bőrápoló készítmények sokkal hatékonyabban tudják kifejteni hatásukat 100%-ban csak bőrbe beszívódva. A SkinCeuticals exkluzív selyempárnáján eltöltött éjszaka után bőr összességében hidratáltabb, kisimultabb és fiatalosabb lesz, hosszú távon is segít a maradandó ráncok kialakulásának megelőzésében.

A bőrtípusnak és bőrállapotnak megfelelő, célirányos SkinCeuticals formulák és arcápolási rutin összeállításában kérje bőrgyógyászaink segítségét.


Aroma

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Categories

Follow us