Adventi ajánlatunk: Bőrfiatalítás mikrotűs rádiófrekvenciás kezeléssel


Adventi ajánlatunk: VIVACE™ frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás bőrfiatalító, feszesítő kezelés 110.000 Ft helyett 90.000 Ft.

A VIVACE™ frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés a bőrfiatalítás és -feszesítés innovatív módszere, amely egyesíti a már ismert villanófény (IPL), illetve a hagyományos rádiófrekvenciás (RF) eljárások előnyeit, kombinálva a dermaroller kollagén-serkentő hatásával. A mikrotűs kezelésekhez hasonlóan apró tűszúrásokat ejt a bőrön. A bőr meghatározott mélységében fejti ki hatását, miközben kíméli a legfelső, látható hámréteget. Az elektródák közvetítik a bőr kötőszöveti rétegébe a rádiófrekvenciás impulzusokat, ezzel serkentik a fibroblasztokat új kollagénrost és elasztin termelésére. A kollagén a bőrszerkezet szilárdságáért felelős fehérje, az elasztin pedig a bőr rugalmasságát biztosítja. A Vivace rádiófrekvenciás-mikrotűs rendszer mindkét fehérje termelődését stimulálja: a bőr szerkezetét feszesebbé, stabilabbá, rugalmasabbá teszi, ezáltal a ráncok száma és mélysége jól láthatóan csökken. A VIVACE™ mikrotűs kezeléssel azonnali látványos lifting és anti-aging hatás érhető el:

  • megújítja és feszesíti a bőrt az arcon, a nyakon, a dekoltázs, a has és a kézfej bőrén
  • kiemeli az arc, az áll vonalát
  • feszesíti a szemhéjakat
  • eltünteti az apróbb felszíni ráncokat
  • egységesíti a bőrfelszínt
  • halványítja az aknés és egyéb hegeket, pigmentfoltokat
  • összehúzza a tág pórusokat

Összességében egységesebb, egyenletesebb, fiatalabb bőrfelszínt eredményez.
A legjobb hatás elérése érdekében jellemzően összesen 3 kezelés javasolt, 4-6 hetenként megismételve.

Adventi kedvezményes kezelési ajánlatunk 2023.december 29-ig történő időpontfoglalás esetén érvényes. A vizsgálati kedvezmény 2024. február 29-ig váltható be. A kezelést végzi: Ágoston Melinda kozmetikus. További információért érdeklődjön klinikánkon.


Aroma

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Categories

Follow us