Alsó szemhéjplasztika

szemhéjplasztika

Az alsó szemhéjplasztika és a középarc területének műtétei az esztétikai plasztikai sebészet egyik legdinamikusabban fejlődő területe. A legújabb trendek között szerepel a volumetrizálás, amely során saját zsír, valamint hialuronsav felhasználásával kerülnek kitöltésre az elvékonyodott területek, miközben szükség esetén bőrfelesleg eltávolítása történik.

Az alsó szemhéjplasztika segítséget nyújt a jelentős zsírfelesleg és táskásodás kezelésében az alsó szemhéj alatt, amely fáradtnak és öregnek láttathatja az arcot. Az eljárás hatékonyan alkalmazható a megereszkedett, ráncos bőr helyreállításában, valamint az esztétikailag nem kívánatos kiboltosulások (táskák) korrekciójában.

A helyi érzéstelenítés követően a bőrmetszés kétféleképpen végezhető el, attól függően, hogy milyen probléma áll fenn. Az egyik módszer a hagyományos metszés a pillasor alatt, a másik pedig a transzkonjunktivális megközelítés, amely a szemhéj belső részén történik. Mindkét technika lehetőséget biztosít a zsírszövetek precíz kezelésére. A transzkonjunktivális eljárás egy kevésbé invazív, a plasztikai sebészet új megoldása, amely hatékony segítséget nyújt az alsó szemhéj problémáinak kezelésében.

Kötőszöveti rostok megereszkedése esetén a szemhéj vázának feszesítése válhat szükségessé, míg táskás szemek esetén a zsírfelesleg részleges eltávolítása vagy átformálása történik.

Az eljárás során elért látványos eredmények jelentős javulást hoznak az arc megjelenésében, így a végeredmény fiatalos, harmonikus és élettel teli arc lesz.


Aroma

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Categories

Follow us