Combplasztika

combplasztika

Az öregedés, elhízás vagy a jelentős súlyvesztés illetve egyes genetikai tényezők következtében a comb formája megváltozhat. A felesleges, felhalmozódott zsír miatt a comb esztétikai megjelenése nem kívánatos lehet, a bőr megereszkedhet, elveszítheti rugalmasságát, amely rövid és hosszútávon is pszichés és kényelmi problémákhoz vezet. Ezek az állapotok nemcsak a megjelenést befolyásolják negatívan, hanem kellemetlen érzést is okozhatnak, különösen mozgás közben. A combplasztika a comb területén kialakult felesleges bőr és zsír eltávolítására szolgál.

A combplasztikai eljárás során a plasztikai sebészeink a comb belső vagy külső oldalán eltávolítják a felesleges bőrt és zsírszövetet, majd feszesítik a megmaradt bőrt, hogy a comb kontúrja simább és esztétikusabb legyen. A beavatkozás gyakran kiegészül zsírleszívással a maximális eredmény elérése érdekében.

A combplasztika eredményeként a combok feszessé és kontúrossá válnak, harmonikusak és arányosak lesznek, így javítva a test esztétikai megjelenését.

Az eljárás általános altatásban történik, egynapos sebészeti ellátás keretei között. A műtétet követően az éjszaka klinikánk exkluzív 1-2 ágyas szobáiban tölthető, másnap szakorvosi kontrollt követően lehetséges a távozás.


Aroma

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Categories

Follow us