Mellimplantátum csere

Mellimplantátum csere

A mellimplantátum cseréje különböző okokból válhat szükségessé. Az egyik leggyakoribb ok az implantátum “elöregedése”, ami miatt a mell formája és mérete megváltozhat. Sokan azért döntenek a mellimplantátum cseréje mellett, mert idővel megváltoztak az elvárásaik, és az eredeti implantátumok már nem tükrözik a jelenlegi elképzeléseiket.

A mellimplantátum csere műtéti beavatkozás során plasztikai sebészeink eltávolítják a régi implantátumokat és behelyezik az újakat. A műtét alkalmával, amennyiben szükséges a mellszövet és a hegszövet is korrigálásra kerül annak érdekében, hogy a végeredmény esztétikailag és funkcionálisan is kielégítő legyen.

Az új implantátumoknak köszönhetően a mellek megjelenése harmonikus és természetes lesz, ami hozzájárul a jobb testképhez és az elégedettséghez.

Az eljárás általános altatásban történik, egynapos sebészeti ellátás keretei között. A műtétet követően az éjszaka klinikánk exkluzív 1-2 ágyas szobáiban tölthető, másnap szakorvosi kontrollt követően lehetséges a távozás.


Aroma

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Categories

Follow us