Plasztikai sebészeti konzultáció

Helyreállító, megújító és esztétikai plasztikai sebészeti konzultáció

A Unifique-ben az egyéniség és az egyediség kiemelése, tiszteletben tartása és létrehozása képezi szakmai hitvallásunk és munkánk alapját. Tudjuk hogy minden páciens egyedi, minden kérdésnek és kérésnek helye van és az ehhez kapcsolódó minden egyes beavatkozás személyre szabott megoldásokat igényel.

Mindenki, aki hozzánk fordul, sajátos igényekkel és elképzelésekkel érkezik, plasztikai sebészeink pedig elkötelezettek abban, hogy ezeket az igényeket maximálisan figyelembe vegyék és megvalósítsák.

Az első találkozás a plasztikai sebésszel nem csupán egy szokványos orvosi konzultáció, hanem egy közös útkeresés, amely nyugodt, bizalmi légkörben zajlik, lehetőséget teremtve az elképzelések, vágyak és megoldandó problémák őszinte megbeszélésére.

A beavatkozás részletei minden esetben a plasztikai sebésszel közösen kerülnek meghatározásra, így biztosítva, hogy az elvégzett műtét tökéletesen igazodjon a személyes igényekhez és elvárásokhoz.

A konzultáció során részletesen áttekintésre kerülnek a kívánt eredmények, és ezek alapján történik a beavatkozás megtervezése, amely teljes mértékben az egyéni igényekhez igazodik.

A maximális elégedettség érdekében szükség esetén fotódokumentáció illetve számítógépes tervezés készülhet, hogy a plasztikai sebész pontosan megvalósíthassa a végső célt, és az elképzelés tökéletes összhangba kerüljön a valósággal.

Az Unifique Csapata mindent megtesz azért, hogy az elvárt eredmény megszülessen, amely hűen tükrözve az egyéniséget, magabiztos életet nyújt a változások mentén. 


Aroma

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Categories

Follow us